Benvinguts a Beth Aquí!

 

Sóc la Beth, vaig neixer fa 31 anys a Figueres, on encara hi visc amb en Josep (el fotògraf de totes les meves creacions), en Nevat (un caniche blanc, molt vellet), en Lac i en Luc (dos gatets petits molt entremaliats).

 

Des de ben petita he tingut passió pels dolços, per menjar-los (ja ho podeu veure!), però sobretot per fer-los. Recordo les tardes de diumenge fent crèpes amb la meva mare i el meu germà o la coca de taronja amb el meu pare. També m'agrada mantenir les tradicions pastisseres i cada any, ens reunim amb la meva avia (una altra gran apassionada de la cuina) i fem, per Setmana Santa, brunyols, i per Tot Sants, panellets.

 

La meva vida professional ha seguit altres camins, però la reposteria sempre hi ha estat present, ja sigui preparant els postres en celebracions familiars o d'amics, com fent pastissos per casa, per relaxar-me i gaudir-ne.

 

Sempre m'he pres la pastisseria com un hobbie, però d'un temps ençà, va prenent cada cop més força, la ideia de poder professionalitzar aquesta passió que m'ha acompanyat sempre. Qui sap si en un futur, m'hi puc dedicar al 100%! Així que, m'he decidit a crear aquest blog per 5 motius:

 

1. Per compartir les receptes que més m'agraden i les tradicionals del meu territori (Alt Empordà).

2. Per tenir-les totes ubicades en un mateix lloc.

3. Per coneixer altres blogaires que comparteixin la mateixa passió per la pastisseria (i la cuina, també).

4. Per fomentar els blogs en català, la meva llegua materna i la que utilitzo en el meu dia a dia (tot i que això em suposi menys visibilitat).

5. Per donar-me a coneixer, a tots aquells que algun dia, em vulguin encarregar un pastís.

 

Si has arribat fins aquí, moltes gràcies per llegir-me.

 

Espero que t'agradi el blog!

 

 

Beth

 

 

Em pots trobar a Instagram a @beth.aqui

 


Comentarios: 0