La nostra història

Benvinguts a Beth Aquí!

Sóc la Beth i seré la vostra instructora en tots els curos d’aquesta web.

Vaig néixer fa 32 anys a Figueres, on encara hi visc amb en Josep (l’editor de totes les meves creacions), en Lac, en Luc i en Dalton, tres gatets molt entremaliats (i els ajudants de càmera segons en Josep!)

Des de ben petita he tingut passió pels dolços, per menjar-los, però sobretot per fer-los. Recordo les tardes de diumenge fent crepes amb la meva mare i el meu germà o la coca de taronja amb el meu pare.

Aquesta sensació d’enfornar una coca i sentir la seva olor desperta una part de mi que fa sentir-me molt realitzada i és el que m’ha portat a crear aquesta web de cursos online. Gaudeixo a la cuina i se que aquesta passió m’acompanyarà tota la vida.

Si també tens aquesta sensació, si tens ganes d’aprendre i, el més important, vols gaudir amb al rebosteria, mil gràcies per confiar en aquest projecte.

Ens veiem als cursos!

Profile
IZA02038

Hola!

Em dic Josep i em considero un apassionat de la natura …, de la fotografia i el video. Sóc la part tècnica a nivell audiovisual d’aquest projecte, el que graba les receptes i es passa llarges estones editant-ne el contingut perquè els videos es vegin tot el millor possible.

M’agrada el contingut audiovisual que transmet emocions a terceres persones i, quan amb la Beth vam decidir crear aquesta web, teniem molt clar que formàvem un bon equip; ella s’encarregaria de fer les receptes i jo de fer que no ens perdessim cap detall.

Han sigut moltíssimes hores invertides que esperem ens donin com a resultat la vostra satisfacció.

Pots preguntar-me dubtes a nivell audiovisual dels cursos!