Dolços vegans

Dolços vegans · 01.12.2019
Aquesta recepta em fa especialment il·lusió compartir-la amb tots vosaltres, perquè l'he creat jo a partir d'adaptacions de coques veganes i ajustant les quantitats a partir de prova i error. Havia vist receptes de coques de melmelada, però no eren veganes. Així que vaig pensar que s'hi havia de posar remei i aquí tenim el resultat.

Dolços vegans · 24.03.2019
Si, sé que d'entrada la combinació pot sonar un pèl extranya. Però no oblidem que l'alvocat és una fruita i a més, molt cremosa. Per tant, en aquest cas, al tractar-se d'un pastís vegà, fa de substitut de la mantega i així la coca queda més flonja i saborosa. És ideal per els amants de la xocolata, ja que la notareu amb tota la seva intensitat. I el glassejat de sobre, amb el característic verd de l'alvocat, no us deixarà indiferents.

Dolços vegans · 16.02.2019
Aquests pastissets vegans en format individual, són perfectes per esmorzar o com a snack per emportar a la feina i prendre a mig matí. I en qualsevol moment que us vinguin de gust, que un cop els hagueu provat, serà a totes hores!;) A més, en podeu fer doble ració i congerlar-los, així no us en faltaran mai.