Postres

Postres · 24.11.2019
Fa un parell de setmanes, en el post de "Fondant de castanyes i xocolata" us vaig comentar els records d'infància que m'evoquen les castanyes. Així que no us penseu pas, que el meu repertori de dolços amb castanyes es limitarà a un sol post per temporada. Les castanyes han vingut trepitjant fort, per quedar-se tota la tardor, si poden!;) Avui li ha tocat el torn a unes postres que feia temps que tenia ganes de preparar, perquè com també us he comentat altres vegades, m'encanten els làctics.

Postres · 08.06.2019
Ha començat la temporada de cireres! És curiós, perquè tot i que tenim una gran varietat de fruites al nostre territori, si n'hagués de triar alguna de preferida, sens dubte la cirera estaria al meu top 3. No obstant, aquests últims dies fent memòria, m'he adonat que no he fet mai cap dolç amb elles. Suposo que deu ser pel fet que la temporada és tan curta, que quan n'ets conscient, ja no n'hi han, com aquell qui diu! Així que aquest any, m'he proposat fer les més famoses, com aquesta d'avui.

Postres · 10.03.2019
Per aquests dies d'hivern, que està fent temps, amb temperatures anormalment altes, he volgut compartir amb vosaltres, aquesta recepta fàcil, saborosa i refrescant. L'acidesa de la llimona queda compensada per la dolçor de la xocolata blanca. A vegades, quan el faig, si tinc "lemon curd", li afegeixo al fons del got, així quan arriben al final dels postres, els comensals es troben una sorpresa. Anem a veure com es fa, que no es tarda més de mitja hora...